Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Irenebudget

Irenebudget is er voor budget coaching en ondersteuning bij zaken als budget coaching, bewindvoering en mentorschap. Helaas is het in deze samenleving niet normaal op de praten over jouw persoonlijke financiën, daardoor kan het heel lang duren voordat naasten doorhebben dat het eigenlijk niet goed gaat met iemand, financieel gezien. Onder bewindvoering gesteld worden is dan ook vaak een grote verassing, en dan komt Irenebudget in het spel. Irenebudget kan ingeschakeld worden als bewindvoerder over iemand die onder bewindvoering gesteld is. Met Irenebudget praat je over je financiën, en daar kan je veel van leren. Bij vragen als, ‘hoe kan je zo goed mogelijk je budget beheren?’ en, ‘op welke manier kan een balans gevonden worden tussen inkomsten en uitgaven?’ kan Irenebudget je helpen.

Irenebudget – de organisatie

Hoe is Irenebudget georganiseerd? Hoe wordt alles gedaan en geregeld? Bij Irenebudget kan je terecht voor ondersteuning bij budget coaching, bewindvoering en mentorschap. Ik, Irene, van Irenebudget, ben KIWA gecertificeerd budgetcoach. Vanuit Bennekom worden alle werkzaamheden van Irenebudget uitgevoerd. Het doel van Irenebudget is vooral niet om heel groot te worden, maar vooral klein blijven en de cliënten persoonlijk leren kennen, om zo de beste manier te vinden om ze te helpen. Ondersteuning van Irenebudget moet op een manier gaan die het beste bij de klant past, niet de ondersteuning die het beste bij de organisatie past. Als klant van Irenebudget, zal je vooral ervaren dat ik niet onder of boven je sta, maar naast je. Alles wat je als klant van Irenebudget al zelf kan, mag je zelf blijven doen. Irenebudget biedt juist invulling op plekken waar er geleerd kan worden.

Wat doet Irenebudget

Irenebudget laat je de dingen die je al kan zelf doen, leert de dingen die je moet leren en neemt de dingen over die van je overgenomen moeten worden. Bij al deze dingen wordt er door Irenebudget gezocht naar een balans van alles, want op het moment dat we niet meer in evenwicht zijn, stort het hele kaartenhuis in elkaar. Neem eens een kijkje op de website van Irenebudget, of neem contact op via het contactformulier!

 

Related Posts

De leukste geboortekaartjes vind je online

De verschillende soorten buitenreclame

Cursus NLP in 1 dag