Refreshingedge

Vlaamse vrouwen gaan naar Tantra for Life

Vlaamse vrouwen kunnen voor een erotische massage terecht bij Xander van Tantra for Life. Deze masseur heeft dit soort massage op basis van Tantra goed onder de knie, aangezien hij er al heel wat ervaring in heeft. Xander heeft als doel om geïnteresseerde vrouwen maximaal genot en ontspanning te bieden.

Zoals de naam zelf zegt is de massage erotisch getint en gebaseerd op Tantra. Deze massage is erg sensueel onder andere door de prikkeling van de huid, zenuwen en spieren. Het zorgt dus voor heel wat prikkels doorheen het hele lichaam, ten slotte krijgt de vrouw een erotisch gevoel. Naargelang de wensen van de vrouwelijke klant wordt de intensiteit van de massage aangepast. Deze heeft plaats in een aangename ruimte en er is niets meer nodig dan een degelijke matras en kundalini massage olie. Xander belooft met de warme massageolie, in combinatie met aanrakingen van zijn armen en handen de klant een onvergetelijk gevoel te bezorgen. Hij laat de se-ksuele energie, Kundalini genaamd, door het vrouwelijk lichaam stromen.  Dit maakt volgens hem het verschil tussen zijn erotische massage en een andere, standaard erotische massage.

Qua locatie voor de erotische massage biedt Xander verscheidene mogelijkheden aan. Zo kan een vrouw naar zijn praktijk in Turnhout komen om te genieten van de erotische massage. Een andere optie is het huis van de klant zelf. Ten slotte kan de massage ook plaatsvinden op hotel.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de locatie geschikt is. Deze moet een groot bed hebben of een matras op de grond. De kamer moet liefst ook gezellig ingericht zijn en het moet er aangenaam warm zijn. Waar ook op gelet moet worden, is dat het buitenlicht gedimd kan worden.

Natuurlijk zijn deze vereisten geen enkel probleem als je de massage laat doorgaan in de praktijk te Turnhout. Indien er geopteerd wordt voor een hotel of thuis bij de klant zelf, neemt Xander zijn kaarsjes, massageolie en Tantramuziek zelf mee.

Xander kan gecontacteerd worden via Whatsapp of via mail, zijn gegevens zijn terug te vinden op tantraforlife.be.

Dit soort massage kan gegeven worden aan meerderjarige vrouwen, met andere woorden ouder dan 18 jaar. Als je als vrouw op zoek bent naar nieuwe ervaringen of belevenissen wat betreft affectie, erotiek, sensualiteit dan is dit een geschikte massage.

De mogelijkheid bestaat ook voor de vrouw om de masseur aan te raken, voorafgaand aan de massage kan er ook geknuffeld worden indien gewenst. 

Als men het over erotische massage heeft, komt het begrip Maithuna vaak aan bod. Maar wat is dit nu juist? Maithuna is een verzameling van houdingen die afkomstig zijn uit de Tantra en die worden toegepast tijdens de seks. Er wordt gezegd dat deze houdingen je in hogere sferen brengen. Het is zo dat dit niet standaard bij een erotische massage hoort, maar dit kan steeds besproken worden met de masseur. 

Een complete erotische massage duurt zo een twee uur en een half. Net als de meeste massages is ook deze niet al te goedkoop. Afhankelijk van de locatie waar de massage plaatsvindt en naar waar de masseur zich moet verplaatsen zijn er verschillende tarieven.

Zo kost een massage bij Xander in de praktijk zelf €245, terwijl een bezoek aan huis of hotel kan oplopen tot €295 indien het huis of hotel zich niet in een door Xander bepaalde zone bevindt.

Indien de vrouw een langere massage wenst, is dit mogelijk. Voor elk extra half uur wordt er €50 bijbetaald. 

Ben je een vrouw ouder dan 18 en heb je een gebrek aan intimiteit, huidcontact of wil je nieuwe ervaringen op doen wat betreft affectie en sensualiteit, dan is de erotische massage voor vrouwen een aanrader. Deze zorgt voor het ultieme genot en laat het vrouwelijk lichaam helemaal tot rust komen.