Refreshing edge
Image default
Offers

De vakantie toejuichen met raamdecoratie-ideeën

Misschien een beetje vroeg, maar raamdecoratie-ideeën zijn essentieel tijdens de vakantie. Je ramen vertellen de wereld die je bent en wat je familie leuk vindt. Als je raamdecoratie-accessoires of geschenken koopt met vakantie-thema’s, zal je huis schitteren met vakantiegeest. Je huis is een plaats van warmte, opgewektheid en liefde, dus geef het de juiste behandeling met feestelijke raamdecoraties!

 

Kerstversiering

Je beste kerstvenster decoraties bevatten prachtige slingers van bogen, linten en lichten. Hang je garland uit je daktoppen met behulp van mooie bogen en linten. Gebruik witte lichten als je slingersbasis en hang witte lichten rond je garland creëren prachtige lampjes van lichten. Je kunt witte lichten aan de glazen ramen van je ramen binden met behulp van prachtige zilveren en gouden linten. Zorg ervoor dat de linten bij je White Garland passen en dat je garland en lichten overeenkomen met het thema van je huis.

 

Rijstpapier

Voor een andere fantastische aanraking voor je kerstversiering, maak sneeuwvlokken uit rijstpapier. Neem een lege melkkarton en rol het in een lange rechthoek. Gebruik een hoek om een strook wit papier op te hangen en de andere hoek van de strip om je lege melkkarton te wikkelen. Drapeer de lege melkkarton met feestelijke gekleurde kerstverlichting. De sneeuwvlokken zullen de lichten weerspiegelen en een feestelijke blik toevoegen aan uw huis.

 

Silhouetontwerpen

Voor iets wat persoonlijker en ongebruikelijk, probeer het gebruik van silhouetontwerpen om je kerstvensterversiering te accentueren. Een geweldig idee van het silhouetontwerp is om een silhouet te gebruiken om het uiterlijk van sterren te creëren. Snijd met zilveren lint een lange strook lint om rond de bovenkant van een fotolijst te passen. Wikkel het zilveren lint rond het frame en bind een reeks bogen rond de basis van de foto. Plaats het zilveren lint in het gebied waar je wilt dat een ster verschijnt en zie hoe je kerstvenster decoraties eruit zien.

 

Schilderen

Voor een andere unieke en leuke kerstvenster-decoratie, overweeg dan het schilderen van je ramen met sneeuwvlokken. Bij het kiezen van welke kleur van verf te gebruiken, zorg er dan voor dat je een kerstverf kiest die niet snel kan ontkoppelen of uitdrogen. Je zou je kerstvenstervenbank moeten kunnen schilderen voordat de feestdagen beginnen, zodat je kunt oefenen hoe het moet kijken. Zorg er gewoon zeker van om te oefenen met een klein beetje water op de verf en zorg ervoor dat het goed droogt voordat je de decoraties op je huizen opknopt.

 

Ben je op zoek naar andere raamdecoratie-ideeën? Overweeg het kopen van een jaloezie. Bij Raamdecoratiedeal kun je goedkope jaloezieën aanschaffen om vervolgens te versieren en de sfeer op te wekken!

 

https://raamdecoratiedeal.com/