Refreshing edge
Image default
Offers

Online planten kopen

Online planten bestellen is handiger dan je denkt

Naar een tuincentrum gaan is voor veel mensen een uitstapje, en dat is ook wel begrijpelijk. Er staan zoveel mooie planten en bloemen en daarnaast is het vaak mooi versierd. Maar een tripje naar het tuincentrum kan veel tijd in beslag nemen, en de tijd heb je niet altijd. Het kan zijn dat je een gehaast rondje maakt, omdat ‘je toch nieuwe planten wilt’. Maar dit is niet altijd de beste oplossing, zo kom je misschien met planten thuis die niet voldoen aan je eisen en die niet geschikt zijn voor bij jou in de woonkamer. Gelukkig is het sinds een paar jaar mogelijk om platen bestellen. Dit is ideaal, je kan namelijk research doen voor die tijd. Bij elke plant staat een duidelijke beschrijven of ze in het licht moeten staan, of ze bijvoorbeeld giftig zijn voor katten en of ze veel water nodig hebben. Aan de hand van de duidelijke beschrijving weet jij waar je aan toe bent. Wil je meer weten over het bestellen van planten? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

 

 

Laat een plant tot zijn recht komen met een bloempot

Als je een kamerplant besteld wordt de plant standaard afgeleverd in een plastic bloempot. Deze pot dient als bescherming en om de wortels en de aarde bij elkaar te houden, maar je hoeft de plant hier natuurlijk niet in te houden. Het is wel mogelijk om de plastic pot om de plant heen te houden en dit in een mooie bloempot te zetten, maar bekijk wel de onderkant van de plastic pot. Als de wortels zichtbaar zijn en zelfs hun weg onder de gaten van de pot door vinden. Dan is het hoog tijd om de plant te verpotten, de wortels hebben namelijk alle ruimte nodig om te blijven groeien.

 

De partij Fleurdirect

Online je planten scheelt veel tijd en je weet zeker dat je de juiste planten in huis hebt gehaald. De partij Fleurdirect heeft een ruim assortiment aan kamerplanten, waardoor je een ruime keuze hebt. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of neem een kijkje op de website.

 

https://www.fleurdirect.nl/

Related Posts

On your way to the top!

Kun je geen genoeg krijgen van nieuws?

Waarom je linkbuilding moet uitbesteden