Refreshing edge
Image default
Society / Organizations

Smoothies op kantoor

Er is steeds meer aandacht voor plezier en gezondheid op de werkvloer. Bij Bar Company doen we er alles aan om werken zo leuk mogelijk te maken. Voor onszelf, maar vooral voor onze klanten! Smoothies op kantoor zijn de perfecte manier om je medewerkers te belonen en vitaal te houden. Onze smoothies hebben een hoop voordelen. Je personeel krijgt een vitamineboost. Zo houdt jij je bedrijf gezond en weerbaar. Maar het zorgt ook voor meer energie op de werkvloer. En dat zie je weer terug in de resultaten. Daarnaast zijn smoothies een beloning voor je hard werkende personeel. Je laat je waardering zien door ze te laten genieten van een heerlijke smoothie. Die waardering op de werkvloer zorgt voor meer werkplezier! Ons personeel staat klaar om de smoothies aan de deur te bezorgen.

Onze smoothies

We hebben passie voor smoothies. En dat proef je terug! Ons personeel is constant op zoek naar de lekkerste combinaties. Alles van spinazie tot banaan tot kokos. Voor extra bouwstenen kunnen we bijvoorbeeld ook extra eiwitten of vezels toevoegen. Natuurlijk willen we dat iedereen kan meegenieten van onze smoothies. Daarom hebben wij altijd opties voor mensen met allergieën!

Goed voor jou, goed voor de planeet

We zorgen niet alleen graag goed voor onze klanten, maar ook voor onze omgeving. Daarom gebruiken we alleen de beste duurzame producten. Zo zit er in onze smoothies biologisch en fairtrade fruit. Dat smaakt niet alleen lekker, zo voelt het ook! Bovendien zijn we overgestapt op 100% biologisch afbreekbare rietjes en bekers. Deze producten worden gerecycled uit plantaardige grondstoffen en gaan vervuiling tegen. Een andere manier voor meer energie en genieten is koffie. Goede koffie kan eigenlijk niet ontbreken op de werkvloer. Geen zorgen, we’ve got your back! Kijk eens naar onze mooie koffiemachines. Organiseer je dus een evenement, bel dan Bar Company!

https://www.barcompany.nl/