Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Bereik direct het juiste netwerk

Je ziet diverse vacatures voor timmerman. Niets is vervelender dan steeds sollicitatiebrieven sturen, op gesprek komen bij een potentiële werkgever en er dan achter komen dat alle moeite voor niets is geweest. Hoe je dit kunt voorkomen? Door heel specifiek jouw perfecte Vacature timmerman te omschrijven en deze achter te laten op de juiste plaats. Bijvoorbeeld bij Haldu Groep, want zij hebben een breed netwerk van eersteklas opdrachtgevers in onder andere de (af)bouw. De medewerkers van Haldu Groep weten precies bij wie ze moeten zijn met jouw cv. Zeker wanneer je op zoek bent naar een zeer specifieke functie (denk aan beton-, dak-, of ruwbouwtimmerman) ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Dit scheelt jou een eindeloze zoektocht in net de verkeerde vacatures.

Zo werkt Haldu Groep

Je bent dus op zoek naar de ideale vacature voor timmerman. Aan te raden is om je eerst in te schrijven bij Haldu Groep. Dit doe je simpelweg door je gegevens achter te laten in het contactformulier. Je uploadt je cv en je schrijft een motivatie. Wellicht heeft Haldu Groep in het grote netwerk direct een match met een vacature voor timmerman. Zo niet? Geen nood. Door middel van persoonlijke begeleiding zorgt Haldu Groep ervoor dat jij gekoppeld wordt aan de juiste werkgever. De communicatielijnen zijn kort, jouw ambities krijgen de volle aandacht en jouw werkcoach staat voor je klaar. Ook wanneer je eenmaal begonnen bent op de bouwplaats.

Sluit je aan bij Haldu Groep

Aansluiten bij Haldu Groep is gemakkelijk. Wanneer jij je gegevens achterlaat, nemen de medewerkers contact met je op zodra er een passende vacature voor timmerman vrijkomt. Door het professionele platform van opdrachtgevers in de bouw, duurt dit nooit lang. “Haldu Groep is een no-nonsens uitzendbureau. De afspraken zijn duidelijk, de betalingen altijd op tijd, ze werken met korte lijnen en ze houden zo veel mogelijk rekening met de persoonlijke voorkeuren voor de werknemers”, zei een van de timmermannen die eerder op deze manier aan een nieuwe opdrachtgever kwam.