Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Cursus NLP in 1 dag

Stel je jezelf steeds doelen, maar haak je elke keer weer af? Zit je vast in bepaalde gedragspatronen die je niet kunt doorbreken? Of ben je gewoon toe aan wat verdieping in je leven? Dan is het volgen van een cursus NLP een goede stap in de juiste richting. Bij de 1e-verdieping kun je een volledige NLP training volgen, maar we bieden ook 1-daagse workshops, zodat je een goed beeld kunt krijgen van wat NLP je kan bieden. Als je de technieken eenmaal onder de knie hebt, dan kun je veranderingen aan gaan brengen in je leven die ervoor zorgen dat je komt waar je wilt zijn.

Trainingen 1e-verdieping

De 1e-verdieping is een trainingsinstituut voor verschillende soorten trainingen die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor diverse NLP trainingen, maar bijvoorbeeld ook voor coaching opleidingen of een workshop familieopstellingen. Onze opleidingen en trainingen zijn erop gericht om je inzicht te geven in je eigen gedrag en denkprocessen. Als je weet waarom je bepaalde dingen steeds opnieuw blijft doen, dan ben je beter in staat om hier verandering in te brengen. Op welk gebied in je leven je je ook wilt ontwikkelen, bij de 1e-verdieping is er zeker een training die bij jou past.

Systemisch werken opleiding

Met een opleiding systemisch werken ga je kijken naar de schema’s die je hebt ontwikkeld als kind zijnde. Je leert in die periode bepaald gedrag in te zetten om te kunnen omgaan met bepaalde situaties. Deze schema’s hoeven geen problemen te vormen in je latere leven, maar dit kan wel. Als niet meer functioneel zijn, dan kunnen ze je juist tegenwerken. Klinkt dit herkenbaar en wil je hier graag mee aan de slag? Dan is de opleiding systemisch werk nuttig voor jou.

https://www.1e-verdieping.nl/

Related Posts

De voordelen van een Cryolipolyse behandeling

Prio Bewindvoering voorkomt verdere verdrinking in je schulden

Haal Italiaanse kwaliteit in huis