Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

De voordelen van een Cryolipolyse behandeling

Hoewel een Cryolipolyse behandeling uitwendig wordt uitgevoerd en vrijwel niet wordt gevoeld, kan het als spannend worden ervaren. Zeker wanneer cliënten hiervoor in uw steriele behandelruimte moeten plaatsnemen. U wilt hen daarom zo goed mogelijk inlichten over de werkwijze en ze me name wijzen op het eindresultaat. Wij vertellen graag wat u tegen uw klanten kunt zeggen alvorens ze de cryolipolyse behandeling bij u ondergaan. Allereerst heeft klinisch onderzoek onder honderden patiënten aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Alleen maar voordelen dus!

Een cryolipolyse behandeling

Een cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Hier bevindt zich namelijk vaak het meeste plaatselijke vet. Op deze zones wordt een gelpad geplaatst. De huid wordt vervolgens vacuüm gezogen, dit kan voor een trekkend gevoel zorgen. Na deze behandeling wordt de huid gekoeld. Dit voelt in het begin koud aan, maar verdwijnt na een minuut of tien en gaat over in gevoelloosheid. Raad uw cliënten dan ook aan een boek mee te nemen, een dutje te doen of even te gaan internetten om de tijd te doden. Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. De behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Zolang er voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk.

Het resultaat van een Cryolipolyse behandeling

Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die zijn afgebroken zijn. Over het algemeen zijn mensen na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

https://medcosskinsolutions.nl/