Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Een goede makelaar uit Veenendaal inschakelen

Samen met mijn man moesten we de hulp van een makelaar uit de omgeving van Veenendaal inschakelen om ons huis te verkopen. We hadden bij een andere makelaar een huis gekocht omdat er binnenkort een kleintje erbij komt en we groter willen gaan wonen. Maar met die makelaar hadden we geen goede klik, dus wilden we graag een andere makelaar om ons huis te verkopen. Het moest ik redelijk snel, omdat het huis dat we zo snel mogelijk in ons nieuwe huis wilden trekken.

Ons huis snel verkopen met de makelaar uit Veenendaal

We moesten dus een goede makelaar vinden in de omgeving van Veenendaal die ons huis voor een goede prijs snel kon verkopen aan andere mensen. De eerste makelaar die we hadden, had wel aangeboden om voor ons de verkoop te doen. Maar dat hebben we afgewezen en zijn zelf op zoek gaan naar een ander. Na een tijdje kwamen we maar bij een echte makelaar uit die ons interessant leek. Die makelaar was Zonnenberg Makelaardij. We hadden daar een gesprek gehad en meteen wisten we dat we daar goed zaten. Dus hebben we al onze gegevens van het huis bij hun gelaten en hopen dat ze ons verder konden helpen.

Fijne samenwerking

De makelaar bleef goed met ons contact houden tussen wat er allemaal speelde in de huizenmarkt. Uiteindelijk zagen we ons huis op Funda en op andere makelaars websites staan. Binnen een paar weken kregen we ineens een reactie van de makelaar dat er iemand een bezichtiging wilde in ons huis. Dat was wel spannend, maar deze persoon had meteen een bod uitgedaan. Dit was net boven het budget wat wij samen met de makelaar hadden besproken en we hebben het bod aangenomen. Daarna is alles zeer snel gegaan, van alles regelen tot aan het overhandigen van de sleutels. We hadden het nooit zo snel kunnen regelen zonder de hulp van deze makelaar.

Zonnenberg Makelaardij

Wilt u meer weten over de diensten die deze makelaar te bieden heeft aan u? Kom dan gerust eens een keer langs bij ons op kantoor of bekijk de website van Zonnenberg Makelaardij voor meer informatie.