Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Hoeve Kindergoed, dé trouwlocatie op de Veluwe

Trouwen in de Veluwe? Trouwlocatie Hoeve Kindergoed!

Uw bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven zijn. Het aanzoek was een prachtig en geslaagd moment. Hopelijk loopt de huwelijksdag net zo goed af! Heeft u al een geschikte trouwlocatie kunnen vinden? Zo niet, wat dacht u van een bruiloft in de Veluwe, middenin de natuur? Wanneer u dat wel ziet zitten, dan moet u beslist eens komen kijken bij Hoeve Kindergoed. Wie weet is onze oude boerderij wel de perfecte trouwlocatie op de Veluwe.

 

Trouwlocatie Veluwe: alles onder één dak

Bij het regelen van een bruiloft komt heel wat kijken. De locatie, de catering, eventueel een aparte feestlocatie… Hoe fijn zou het zijn als u al deze verschillende elementen nu één dak, op één en dezelfde locatie zou kunnen vinden? Bij Hoeve Kindergoed kan dat. Bij ons kunt u niet alleen trouwen middenin de prachtige natuur van de Veluwe, maar ook een mooi feest geven. Natuurlijk verzorgen wij graag een hapje en een drankje voor u en uw gasten, maar wanneer u zelf al een cateraar gevonden heeft, dan is hij of zij ook meer dan welkom. Voelt u zich zeker niet verplicht om van onze faciliteiten gebruik te maken. Wist u dat u bij ons ook een nachtje kunt blijven slapen? Dat scheelt weer wat tijd de volgende ochtend!

Uw wensen staan centraal

Hoeve Kindergoed biedt geen standaardarrangementen aan als het om het organiseren van een bruiloft gaat. Iedere paar heeft andere wensen ten aanzien van hun trouwerij en wij vinden het belangrijk om ons daar flexibel tegenover op te stellen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs om onze trouwlocatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag de mooiste dag van uw leven te realiseren.

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/trouwlocatie-veluwe/