Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet.nl – Liefdesverdriet.nl

Liefdesverdriet.nl

Waarschijnlijk heb je weleens te maken gehad met liefdesverdriet. Iedereen heeft het wel een keer gehad dat zijn of haar relatie uitging, terwijl je nog heel veel om de ander gaf. In dit artikel krijgt u meer informatie over waarom je liefdesverdriet kan hebben en waarom het zoveel pijn doet. Wil je meer weten hierover, lees dan verder!

Waarom Liefdesverdriet?

Wanneer je verliefd wordt lijkt het wel alsof je in een soort extase raakt. Je krijgt vlinders in je buik en je bent heel de dag vrolijk. Het voelt alsof je vleugels hebt en hoog boven in de lucht vliegt. Je voelt je zweverig, licht en vrij en het liefst zou je dat moment voor altijd vast houden. Niets mooiers dus dan het gevoel van verliefdheid. En dan is dat moment daar. Je grote liefde gaat ervandoor met iemand anders. Je hart is gebroken en je weet niet meer wat je moet doen. Het enige wat in je hoofd om gaat is hoe krijg ik mijn ex terug waar ik zoveel van hou? Het gevoel is pijnlijk. Je bent ervan overtuigd dat die pijn alleen weg kan gaan als je ex weer terug komt. Maar hoe krijg ik mijn ex terug?

Waarom doet Liefdesverdriet zoveel pijn?

Veel mensen denken vaak van dat overkomt mij niet. Iedereen maakt het wel een keer mee. Mijn vriend/vriendin gaat ervandoor met een ander. Waarom doet liefdesverdriet nou zoveel pijn? Het is enorm pijnlijk om te horen dat iemand niet meer verliefd op je is. Omdat we liefde toekennen aan de andere persoon, ontstaat liefdesverdriet door emotionele zelfbescherming. De pijn ontstaat wanneer we met geweld de liefde in onszelf proberen uit te wissen!

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Bij Liefdesverdriet.nl kunnen we jou helpen met liefdesverdriet. Wil je meer weten over hoe je jouw ex terug kan krijgen? Klik dan hier voor onze website!

https://www.liefdesverdriet.nl/