Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Mediator Maastricht nodig? Kijk eens bij Buitengewoon Mediation

Uw mediator nabij Maastricht is van van Buitengewoon Mediation. Zij zijn actief in Sittard, Geleen, Maastricht en heel Limburg. Voor elk probleem, hoe lastig deze ook is, zijn ze in staat een oplossing te vinden waarbij het kind altijd centraal staat. Dus bent u opzoek naar een mediator? Neem dan eens een kijkje op de website en neem gerust contact op voor eventuele vragen. Bekijk deze mediator Maastricht.

Over Buitengewoon Mediator in Maastricht

Buitengewoon Mediation is gaan werken als mediator nabij Maastricht vanuit persoonlijke ervaring met soortgelijke problemen. Nadat hier met succes aan gewerkt was besloten ze om ook andere mensen, en dan voornamelijk voor de kinderen, met deze problemen te helpen. Veel vormen van hulp worden aangeboden dus het is zeker een kijkje waard. Op dit moment zijn Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann de 2 actieve mediators. Dit zijn 2 verschillende soorten persoonlijkheden, maar wel met hetzelfde doeleinde en passen daarom ook uitstekend bij elkaar.

Wat hebben ze te bieden?

Buitengewoon Mediation heeft zeer ervaren mediators die u graag zo goed en zo snel mogelijk willen helpen. Veel mensen kiezen al gauw voor een advocaat om de problemen op te lossen, maar op de website wordt ook het verschil uitgelegd tussen een advocaat en een mediator om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Er worden verschillende vormen van hulp aangeboden voor verschillende soorten problemen, namelijk: Scheiding met kinderen, weekend scheiding, herziening ouderschapsplan, conflictbemiddeling, gespreksbegeleider, stresscoach, maar misschien nog wel het belangrijkste, Kind. Op de website is heel veel informatie te vinden voor de ouders die daadwerkelijk gaan scheiden, maar ook kunnen kinderen op deze site terecht voor meer informatie en/of hulp. Op de webpagina is een duidelijke tekst geschreven voor kinderen wiens ouders gaan scheiden waarin staat wat scheiden inhoud en wat er eventueel allemaal zou kunnen gebeuren als ze daadwerkelijk gaan scheiden. En wat de kinderen kunnen/moeten doen als ze ergens mee zitten. Kinderen vangen vaak veel op tijdens gesprekken van hun ouders waarvan ze eigenlijk niet precies weten wat ze daar mee bedoelen, daarvoor heeft Buitengewoon Mediation een speciale pagina met moeilijke woorden + uitleg, dit kan verduidelijking brengen voor de kinderen.