Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Paardeninstructeur Hulshorst

Deskundige klassieke paardentrainer in Hulshorst

De beste paardentrainer van Hulshorst en omstreken is Jolenta van Haaften van Paard in Balans. Tijdens haar trainingen en lessen staat het welzijn van paard en ruiter centraal. Met haar grote kennis over de biomechanica en de leerprocessen van paarden stimuleert ze het dier om het lijf correct te gebruiken. Zo voorkomt ze blessures en andere ongemakken en worden alle bewegingen uit vrije wil gemaakt. Het resultaat is een soepel, sterk en buigzaam dier en dat geeft een prachtig harmonieus beeld. Wil je weten welke training bij jou past, neem dan nu contact op.

Allround paardeninstructeur voor Hulshorst en omgeving

Zoek je een deskundige paardeninstructeur in Hulshorst neem dan contact op met Paard in Balans. Jolenta van Haaften is gediplomeerd instructrice in de Academische Klassieke Rijkunst en heeft meer dan dertig jaar ervaring. Rust en harmonie in een veilige omgeving vindt ze uiterst belangrijk om goed en prettig samen te werken. Met veel geduld en oog voor detail begeleidt ze alle mogelijke combinaties. Of het nu gaat om dressuurlessen, het in balans brengen van het paard of revalideren, haar lessen zijn zeer veelzijdig en voor elk niveau. Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een bericht online.

Dé academische paardentrainer van Hulshorst

Paard in Balans in Hulshorst is de mooiste locatie voor trainingen en lessen. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij Stal Lieuwendaal op de Oudeweg 45. De nieuw aangelegde banen beschikken over een goed onderhouden bodem en zijn volledig omheind. Het verhoogde terras geeft een prachtig uitzicht en voor een heerlijk kopje koffie of thee is er een gezellige kantine aanwezig. Ook is het mogelijk om met een van haar geschoolde paarden te longeren of grond- en handwerk te doen. Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden, kom dan vandaag nog kennismaken.