Refreshing edge
Image default
Society

Voorkom muggenbeten met DEET

DEET hoort eigenlijk thuis in iedere toilettas. Zeker als je binnenkort op vakantie gaat is DEET een must. Muggen- en tekenbeten wil je voorkomen. Zo zijn muggenbeten niet alleen vervelend omdat ze jeuken, een muggenbult kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn! Zo kunnen muggen malaria en knokkelkoorts veroorzaken. Een tekenbeek kan de ziekte van Lyme overbrengen. Laat jouw en je naasten niets overkomen en bescherm jezelf met DEET.

DEET: optimale bescherming tegen muggen en teken

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om je huid te beschermen is het daarom raadzaam om je huid ook goed te bedekken met kleding, op deze manier geef je insecten zo weinig mogelijk kans. Ook het goed insmeren van de huid draagt hieraan bij. Smeer op de onbedekte delen van het lichaam DEET. Breng het middel gelijkmatig aan met de palm van de hand. Verdeel kleine hoeveelheden over het gezicht en breng het aan op de rug van je hand. Het beste is om DEET aan te brengen tien minuten voor blootstelling aan de zon. Gebruik je ook zonnebrandcrème? Dan geldt een tijd van 30 minuten.

DEET assortiment

Bij CarePlus vind je verschillende soorten DEET. Het sterkste middel is DEET 50%. De Anti-Insect Deet 40% spray is het op een na sterkste middel in het Care Plus assortiment. De actieve stof (DEET) heeft tevens een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten. Ook de 30% uitvoering is heel erg geschikt en kan al gebruikt worden voor kinderen vanaf 13 jaar. Weet je niet zeker welke anti-insectenspray het meest geschikt is voor jouw situatie? Bekijk de tabel op de website van CarePlus!

DEET kopen?

Wil je ook verzekerd zijn van een goed anti-insect product? Kies voor DEET van CarePlus. Hier bestel je heel eenvoudig DEET online. Ze leveren direct uit eigen voorraad, hierdoor hoef je nooit lang te wachten op jouw bestelling. Wil je meer weten over de werking van of welke variant jij het best kunt kiezen? Neem dan contact op met de klantenservice van CarePlus. Een ander groot voordeel is dat je bij CarePlus zelfs last minute nog kunt bestellen. Wanneer je voor 17:00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende werkdag al in huis!

https://www.careplus-shop.nl/