Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Cadeau voor een 40 jaar getrouwd stel

Een collega gaat weg, iemand waar je al lang mee hebt samengewerkt, zo’n iemand verdient een leuk afscheidscadeau! Maar wat geef je een collega eigenlijk als afscheidscadeau? Dat kan heel lastig zijn. Iedereen heeft natuurlijk voorkeuren, maar misschien ken je die collega toch niet zo persoonlijk dat je meteen een leuk afscheidscadeau kunt bedenken! Dan is het misschien een goed idee om een glossy als afscheidscadeau aan je collega te geven! Denk er maar over na, in een glossy vallen heel veel leuke dingen te verwerken, bovendien kan je samen met je andere collega’s eraan werken, en meerdere afdrukken van laten maken. Op die manier heeft iedereen bijgedragen aan het afscheidscadeau voor de collega, en gaat de collega naar huis met een afscheidscadeau dat hij of zij nooit gaat vergeten.

Waarom een glossy als afscheidscadeau voor een collega?

Waarom is het nou zo’n goed idee om een glossy als afscheidscadeau voor een collega te maken? Dat is ten eerste zo doordat het dan een heel leuk, persoonlijk cadeau wordt. Het is iets unieks, iets wat je niet zomaar in de winkel kan kopen, en dat maakt het al heel leuk. Daarbij is een glossy als afscheidscadeau voor een collega een super leuk idee, omdat er allerlei interessante dingen in verwerkt kunnen worden. Denk hierbij aan grappige anekdotes van dingen die gebeurd zijn op bedrijfsuitjes, interviews met mensen waarin ze gevraagd worden wat ze zich het beste zullen herinneren aan de collega, of juist wat ze het leukst hebben gevonden aan de collega. Allerlei verhalen van de werkvloer, leuke foto’s en bedankjes kunnen in zo’n afscheidscadeau voor die collega verwerkt worden, dat zie je niet zo vaak.

Waar een glossy maken?

Een glossy als afscheidscadeau voor een collega maken kan je heel makkelijk bij Jilster doen. Wij hebben een website, met intuïtief te gebruiken programma, waar de glossy heel makkelijk in samengesteld en bewerkt kan worden. Het grote voordeel van dit digitaal doen is dat iedereen leuke foto’s via de mail kan sturen, en het afscheidscadeau voor de collega in een paar oplages gemaakt kan worden!