Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Een leuk huwelijkscadeau om te geven én om te krijgen

Een huwelijkscadeau (klik hier voor de website) van Jilster is origineel en leuk om te krijgen én om te geven. Jilster biedt namelijk niet zomaar huwelijkscadeaus aan. Bij ons maakt u een glossy als huwelijkscadeau. Het is mogelijk om de glossy alleen, of met familie en vrienden te maken. In de glossy verzameld u alle mooie momenten van het bruidspaar. Zo is het voor het bruidspaar mogelijk om al deze mooie momenten altijd terug te lezen en zo te genieten van de mooie tijd die zij vroeger samen met u hebben beleefd. Ook is het mogelijk om foto’s te verwerken in de glossy, zo stelt u de mooiste foto’s veilig en zorgt u ervoor dat de glossy erg persoonlijk wordt.

 

Vormgeving van uw huwelijkscadeau

 

Vele mensen zijn u al voor gegaan om een glossy als huwelijkscadeau te geven. Vaak horen wij dat de glossy’s erg persoonlijk waren en dat men het ook nog eens ontzettend leuk vond om de glossy’s in te richten vorm te geven. Uiteraard helpen wij u graag bij de vormgeving van uw glossy. Zo is het mogelijk om zelf een ontwerp te maken, maar kunt natuurlijk ook kiezen uit een van de vele ontwerpen die wij u beschikbaar stellen. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen wanneer u de glossy gaat maken. Wij helpen u graag bij het maken van de glossy en streven altijd naar de mooiste glossy’s waar u en het bruidspaar helemaal tevreden mee zullen zijn!

 

Erg nauwkeurig te werk gaan

 

Nauwkeurigheid is iets wat erg bij Jilster past. Wij vinden het belangrijk dat u de mooiste glossy kunt geven aan het bruidspaar. Daarom maken wij altijd eerst een proefglossy. Deze maken wij wanneer u zegt dat u glossy online af is. U krijgt dan binnen twee werkdagen de glossy op uw deurmat en kunt dan nog bepalen of u iets veranderd wilt zien. Wij zullen dan de gewenste verandering doorvoeren en de definitieve glossy later naar u opsturen.

 

Wacht niet langer met het maken van uw eigen glossy!

 

Wilt u zelf ook aan de slag met het ontwerpen en maken van een glossy als huwelijkscadeau? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje op de website van Jilster om alle mogelijkheden te zien!