Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Iemand vinden die woningfotografie doet

Ik had met spoed iemand nodig die woningfotografie deed voor makelaars. Zelf heb ik een makelaardij en ben ik ook verantwoordelijk voor de foto’s die op de website komen te staan van de huizen. Eerst maakte een goede vriend van mij de foto’s van de huizen, maar die is laatst van baan veranderd waardoor hij niet meer voor mij kan werken. Daarom moest ik snel een vervanger vinden die ook hoge kwaliteit foto’s kan maken voor een goede prijs. 

Professionele woningfotografie

Ik was op zoek naar een professional in woningfotografie, omdat ik natuurlijk wel een bedrijf aan het ondernemen ben en mijn klanten zo tevreden mogelijk wil houden. Dit betekent ook dat de foto’s die worden gemaakt van hun huizen dat die ook van hoge kwaliteit zijn en aantrekkelijk zodat de huizen ook worden verkocht. Na een tijdje zoeken en op social media een vacature te hebben geplaatst, kreeg ik van iemand een bericht dat deze persoon interesse had in een gesprek met mij. Deze persoon klonk heel aardig en had zijn website achtergelaten in het bericht. Ik heb gekeken op de website en zag meteen dat deze persoon veel ervaring hierin had. Precies de persoon die ik zocht.

Zelfs beter dan we hadden verwacht

Ik had hem uitgenodigd voor een gesprek om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Tijdens het gesprek hadden we meteen een goede klik en hij had ook een portfolio meegenomen met al zijn werk. Ik was zeer onder de indruk van zijn werk en zag dat hij echt veel potentie had. Daarom heb ik hem aangenomen om voor mij de foto’s te maken van het huis. Daar heb ik totaal geen spijt van gehad, want ik kreeg van veel klanten complimenten dat de foto’s er prachtig uitzagen. Ik hoop dat de samenwerking met Vastgoed Foto Video nog lang blijft duren.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen qua woningfotografie? Bekijk dan de website via vastgoedfotovideo.nl voor meer informatie over wat zij precies voor u kunnen betekenen en meer.