Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Samen spelen met speelgoed

Samen spelen met speelgoed is voor kinderen erg belangrijk. Wanneer een kind mooi speelgoed heeft, zoals van de Jut en Juul, wil het hiermee natuurlijk graag spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook voor baby’s is samen spelen erg belangrijk. Al vanaf een hele jonge leeftijd is het goed voor ze. Zet dus ook gerust baby’s bij elkaar, die nog niet kunnen praten. Het is niet erg dat ze geen gesprekken kunnen voeren, want ze zullen met elkaar kunnen communiceren door te spelen. Bij Jut en Juul heb je bijvoorbeeld houten dieren, die perfect zijn voor kleine kinderen om samen mee te spelen. Zelfs baby’s hebben al genoeg fantasie om zich hiermee eindeloos te kunnen vermaken.

 

Sociale vaardigheden

Kinderen ontwikkelen door samen te spelen hun sociale vaardigheden. Ze leren om te gaan met andere mensen van hun eigen leeftijd en hoe ze anderen moeten benaderen. Als kinderen al jong hiermee beginnen, zullen ze later ook sociaal vaardiger zijn. Dit zal ze in hun hele leven helpen. Ze zullen hierdoor ook minder snel bang zijn voor onbekende mensen en begrijpen dat vreemde mensen ook vrienden kunnen worden.

 

Houd controle

Als kinderen samen spelen, is het belangrijk om ze wel in de gaten te houden. Kijk af en toe of ze nog goed met elkaar kunnen opschieten en geen ruzie krijgen. Vooral over kinderkleding of baby kleding kan er veel ruzie ontstaan. Als een van de kinderen veel minder mooie kleding draagt dan de andere kinderen, kunnen ze hierdoor buitengesloten worden. Zorg er dus voor dat je kind goede kleding draagt, zodat ze in de groep passen. Laat de kinderen ook niet in hun eentje voor lange tijd in de babykamer spelen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus kijk voor de veiligheid ook af en toe de babykamer in.

 

Geef je kind genoeg speelgoed

Voor speelgoed die zeer geschikt is om samen mee te spelen, kijk je snel op de babyartikelen webshop Jut en Juul. Hier vind je daarnaast ook baby kleding, kinderkleding en benodigdheden voor in de babykamer. Zorg ervoor dat je kind zich maximaal kan ontwikkelen en laat hem lekker met vriendjes spelen met speelgoed.

 

https://www.jutenjuul.nl/