Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Verzamel alle herinneringen in het baby eerste jaar boek

Het Baby eerste jaar boek, tijd om te genieten van het eerste jaar van je kind

Een baby verandert het eerste jaar van een lief, klein hummeltje tot een peuter met een eigen willetje. De ontwikkelingen die je baby doormaakt in zijn of haar eerste levensjaar gaan ongelofelijk snel. Wanneer je na een jaar terugkijkt, zul je haast niet kunnen geloven dat jouw baby ooit zo klein is geweest en met enige spijt zul je constateren dat het allemaal zo snel is gegaan en dat je niet ten volle hebt kunnen genieten van het eerste levensjaar van je baby. Dat is heel herkenbaar en overkomt eigenlijk alle ouders. Het eerste jaar is als een achtbaan en achteraf heb je spijt dat het zo snel is gegaan. Daarom heeft het baby eerste jaar boek van Studio Ins & Out ook zoveel succes. Met dit prachtige en leuke invulboek heb je naderhand nog alle tijd om te genieten van het eerste jaar van je kind.

Maak van het Baby eerste jaar boek een prachtig boek

In het eerste jaar doe je als ouder zoveel indrukken op dat het leven zich soms voltrekt als een jachtige droom. Je bent dag en nacht bezig met je baby, daardoor vergeet je soms af en toe te genieten van deze bijzondere tijd. Door alles wat je meemaakt in deze tijd op te schrijven in het invulboek, leg je het vast voor later, zodat je later kunt terugkijken op deze drukke periode. Zo kun je samen met je partner, vrienden of vriendinnen nog een keertje genieten van je kleine baby. Het invulboek geeft je een leidraad bij het beschrijven van de ontwikkelingen van je baby door middel van grappige verhaaltjes, leuke knipseltjes, foto’s van jou en je baby, vrolijke gedichtjes, grappige tekeningen en allerlei andere mogelijke vormen van creativiteit. Vele ouders gingen je al voor, dus geniet bewuster van het eerste jaar van je baby’tje met het baby eerste jaar boek.

Samen maken we fantastische herinneringen

Bestel snel het invulboek met de titel ‘Baby eerste jaar boek’ op onze website. Naast het invulboek vind je daar ook allerlei accessoires, zoals masking tape, stickervellen, lijmdots en speciale kleurpotloden. Kortom, alles om je invulboek nóg leuker te maken. Daarnaast vind je op de website van Studio Ins & Outs veel interessante blogs die je helpen om van het invulboek een fantastische herinnering te maken over het eerste jaar van je baby.

https://www.studioinsenouts.nl/c-4219027/baby/