Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Via Dozenhal kartonnen dozen bestellen is super makkelijk

Heeft u weleens kartonnen dozen besteld via Dozenhal? Nee?! Waarom zou u nog naar een bouwmarkt gaan voor dozen als u via een website gemakkelijk u dozen kunt bestellen?! Bij dozenhal hebben ze een breed en groot assortiment aan kartonnen dozen die u daar kunt kopen. Niks is te gek voor Dozenhal en de orders die u wilt plaatsen. Bovendien hebben ze veel verschillende maten en kunnen ze veel meer voor u dan u nu denkt! In deze blogs leest u daar meer informatie over.

Alle soorten en maten kartonnen dozen

Bij Dozenhal kunt u terecht voor een niet normaal groot assortiment van kartonnen dozen. U roept een specifiek formaat op en wij hebben het wel liggen voor u. Op onze website hebben wij een handige zoekfunctie gebouwd, waarmee u kunt zien of wij uw specifieke formaat in het assortiment hebben en op voorraad. Bovendien als uw specifieke formaat er niet tussen zit, kunt u dit bij ons makkelijk laten maken. Wij zorgen ervoor dat uw formaat wordt gemaakt en deze zetten wij dan nieuw in ons assortiment. Dit is dan echt een goed voorbeeld van een win-win situatie. Er is ook een mogelijkheid om dozen te kopen die al eerder gebruikt zijn. Natuurlijk betaald u voor deze dozen wat minder. Wij hopen met deze dienst meer recyclebaar te zijn met ons bedrijf, zodat we de bomen een beetje kunnen helpen.

Dozenhal biedt nog veel meer!

Wist u dat Dozenhal ook bedrukkingen aanbiedt? Ja, u kunt u bestelde dozen laten bedrukken met uw logo of zelfs een heel design of patroon. Hiermee kunt u zich onderscheiden met andere bedrijven en klanten vinden het sowieso leuker en duidelijker om te zien van welk bedrijf het komt. Daarom bieden wij deze dienst aan voor een klein extra bedrag. Wij verkopen ook verpakkingsartikelen om uw dozen mee in te pakken.

Probeer het zelf

Bent u benieuwd naar de voorraad dozen van Dozenhal en wilt u meer informatie over hun diensten? Bekijk dan gerust eens de website van Dozenhal door en laat u overhalen door dit fijne bedrijf.