Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Vollere lippen met fillers

Ons gezicht is het belangrijkste deel van ons lichaam dat anderen te zien krijgen. Het is het punt waar mensen de eerste indruk op baseren, op focussen bij gesprekken en onze manier om emoties te vertonen naar anderen. Veel wordt door ons gezicht bepaald. Of we het nu willen toegeven of niet, ons uiterlijk speelt een erg grote rol in hoe mensen naar ons kijken en ons beoordelen. Een gezicht dat vriendelijk of mooi wordt gevonden, betekent dat we meer vrienden kunnen maken, meer kansen hebben op de arbeidsmarkt en dat we met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.

Het is dus ook niet verwonderlijk dat mensen veel bezig zijn met hun uiterlijk en de verzorging ervan. Dat gaat van de verzorging ervan met crèmes en cosmetische producten tot het gebruik van make-up om er beter uit te zien. Poeders en lotion moeten ons gezicht een mooie vorm geven en de huid effen maken en mascara en oogpotlood accentueren onze ogen. Sommige vrouwen gaan daar nog verder mee. Ze gebruiken nepwimpers of trucjes om hun lippen voller te laten lijken. Met lippenstift en een lippenpotlood kan je daar een verschil in maken, maar sommige vrouwen laten liever gebruik van gezicht fillers. Ze willen mooie volle lippen en gaan daarvoor langs bij een botox kliniek.

In een injectables kliniek kan je terecht bij een gespecialiseerde arts. Die kan de lippen snel en pijnloos voller maken door een injectie met fillers. Deze fillers zorgen voor opvulling omdat de werkende stof erin sterk waterbindend is. Daardoor vormt de filler een soort van kussentje dat ervoor zal zorgen dat de lippen voller worden. De kosten fillers zijn afhankelijk van hoeveel ml je wil laten inspuiten. Een inspuiting van 0,5 ml heeft een prijs van €199, heb je 1 ml nodig kost het €299. De hoeveelheid wordt bepaald door hoe groot je lippen al zijn en hoe groot je ze wil hebben.

https://faceland.nl/