Refreshing edge
Image default
Offers

Roeiboten die jij op je verlanglijstje moet hebben staan

Om de grote groepen mensen te vermijden in coronatijd, kiezen meer mensen ervoor om de natuur in te gaan. Ontzettend goed idee! Een activiteit die vaak gekozen wordt, is het huren van een bootje. Lekker met de boot in de zon, klinkt niet verkeerd. Maar wist je dat je het kopen van roeiboten op de lange termijn veel voordeliger is? Je hoeft maar een paar keer je boot erbij te pakken om het er al uit te krijgen! Welke uitvoering bij jou in de aanhanger belandt, is aan jou. In deze blog gaan we je in elk geval een aantal ideeën geven. Lees dus snel verder en laat je inspireren.

  1. Boot van Big Sportyak 

Mensen die vaak in de sportschool komen hebben het vast weleens gezien: sporters die zich uitleven op een roeiapparaat. Herken je jezelf hierin? Dat hebben we wat voor jou. Met de Big Sportyak kan je deze sport gewoon lekker uitvoeren zoals hij ooit bedoeld is, namelijk op het water. Dit is een erg populaire boot onder mensen die dol zijn op roeien. Hecht je veel waarde aan het look van de boot? Nog beter! Deze roeiboot is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals groen en oranje. 

  1. Boot van Whaly 

Op zoek naar iets anders? We hebben er nog eentje voor je. Een roeiboot van Whaly is net als de Big Sportyak geschikt voor de pleziervaart. De boten zijn gemaakt van polyethyleen, ook wel bekendstaat als dubbelwandig kunststof. Door dit sterke materiaal zal je boot niet zomaar omslaan. Lekker veilig onderweg dus.

  1. FunYak

De laatste maar zeker niet de minste, van deze blog. De FunYak is een echte knaller in zijn soort. Sterk, stabiel en slijtvast, klinkt goed toch? Groot of klein, reddingsboot of visboot: de variaties zijn oneindig. Zeker een gedeugde kandidaat dus. 

Boottotaal

Een verkoper waar je terechtkunt voor verschillende roeiboten, is Boottotaal. er nog wat vragen door uw hoofd en wil je graag persoonlijk geadviseerd worden? Neem dan een kijkje op hun site of neem contact op via de klantenservice.  

https://www.boottotaal.nl/