Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Haal Italiaanse kwaliteit in huis

Prachtig stijlvolle keramieken tegels van Italiaanse kwaliteit. Dat klinkt als een uitkomst als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Gelukkig zijn ze niet ver weg, want Ragno tegels voldoen aan al deze eisen. Hoewel het gaat om één merk, zijn de mogelijkheden met deze tegel eindeloos. Voor ieder interieur is er een passende Ragno tegel verkrijgbaar, gewoon in Nederland.

Waarom ook architecten gaan voor Ragno

Het fijne aan deze tegelsoort is dat het merk zich in de loop van de jaren heeft aangepast aan de vraag van de consument en dus aan de trends in tegelland. Daarom zijn er de meest uiteenlopende tegels voor iedere stijl te vinden. Niet alleen hierom vinden architecten het een erg prettige tegel om mee te werken, ook in gebruik kunt u er alle kanten mee op. Of u nu gaat voor een klassieke tegel, een trendy exemplaar of een meer tijdloze variant. Veel Ragno tegels zijn door te leggen tegen de wanden. Zelfs kunt u buiten verder met dezelfde stijl vloer. Op die manier bouwt u aan een prachtig geheel, zowel buiten als binnen. Ruimten lijken nog groter op die manier. Door de hoogwaardige kwaliteit gaan ze jaren mee. Sterke tegels met een sterke uitstraling dus.

Haal ze gewoon om de hoek

Voor een kijkje in het assortiment Ragno tegels hoeft u gelukkig niet direct in de auto naar Italië te stappen. Regge Tegels & Vloeren heeft namelijk een ruime collectie aan de meest uiteenlopende tegels van Ragno op voorraad. Gewoon om de hoek, in Enter. Zeker voor het uitzoeken van een tegelvloer is het wel zo fijn om ze eerst in het echt te bekijken en het materiaal aan te raken, alvorens u overgaat tot bestellen. Ook staan er hier vloerspecialisten voor u klaar met passend advies. Wanneer u vragen vooraf heeft, kunt u deze via telefoon of per mail stellen. De medewerkers staan u dan zo snel mogelijk te woord.

https://www.regge-tegels.nl/