Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Prio Bewindvoering voorkomt verdere verdrinking in je schulden

Zonder de hulp van Prio Bewindvoering als bewindvoerder in Veenendaal kan je heel goed het gevoel hebben dat je nooit je berg leningen of schulden zal betalen. Een uitweg blijven zien, kan erg moeilijk voor je zijn. Zeker als de geldproblemen je ‘s nachts wakker houden. Overweeg dan zeker met hen contact op te nemen. Zij helpen u graag bij het prioriteren van uw betalingen en het opstellen van een actieplan om weer in de groene cijfers te komen.

Waarom is Prio Bewindvoering het overwegen waard?

Prio Bewindvoering komt vaak pas in beeld wanneer mensen zich beginnen te realiseren dat ze geen enkele betaling op een schuld kunnen doen of dat het geld dat binnenkomt de kosten niet meer kunnen dekken. Al raakt dit iedereen anders. Er zijn mensen die een schuld hebben van meer dan € 20.000,- en zich minder zorgen maken dan mensen die een schuld hebben van € 2.000,-.

Wat kun je verwachten?

De professionals leggen je graag tijdens een huisbezoek uit wie ze zijn en dat de informatie die ze krijgen beschermd is. Dit kan je helpen om je echt open te stellen. Dan lopen ze door de specifieke situatie. Heb je een baan, werk je fulltime of parttime, heb je wellicht meerdere baantjes om het hoofd boven water te houden. Heb je een vast dienstverband. Hoeveel mensen wonen en werken er in je huishouden enz. Als alle belangrijke informatie open en eerlijk op tafel ligt, stellen ze een actieplan op, waarbij ze iedereen van het gezin betrekken bij het proces zodat gestelde doelen bereikt kunnen worden.

Moed

Er is moed voor nodig om de telefoon op te pakken en hen te bellen. Want dat is echt moeilijk. Onthoud dat wanneer je hen belt, er iemand aan de andere kant van de telefoon is die zich om jou bekommert.

Welke schulden als eerste aanpakken?

Het is duidelijk dat het dak boven het hoofd de hoogste prioriteit moet hebben. De volgende is vervoer: Als je die auto nodig hebt om heen en weer te rijden om te werken, zodat je een salaris kunt verdienen, dan is dat een gewaarborgde schuld. Het volgende is nutsbedrijven, gevolgd door voedsel en medische behoeften.