Refreshing edge
Image default
Society / Relationships

Amerikaans bier

Bier is lekker, maar er zijn verschillende varianten. Zo zijn er veel soorten speciaal bier en ook nog eens uit verschillende landen. Het is daarom leuk om eens wat anders te proberen dan het soort bier dat op dat moment toevallig op de tap zit. Probeer bijvoorbeeld eensAmerikaans bier. Amerikaans bier beschikt over verschillende stijlen en een paar daarvan zijn wereldwijd bekent, maar staat ook ver boven anderen. Zo is de IPA een erg bekende biersoort. Echter heeft Amerika wel een bepaalde trend. Je leest hier meer.

Vers bier in Amerika

In Amerika zijn veel soorten bier alleen bij de bierbrouwerij verkrijgbaar. De Amerikanen willen het bier zo vers als maar kan in huis halen. Dat vinden ze ook het allerlekkerste. Je kan dus ook niet één flesje kopen, maar wel direct 6 per verkapping. Komt er die dag een nieuw biersoort uit? De Amerikanen staan dan in rijen te wachten totdat ze het mogen kopen. De bekendste biersoorten die zo vers mogelijk gedronken moeten worden zijn IPA, Pale Ale en Blond. Het moet zo vers mogelijk gedronken worden, maar dat betekent niet dat het daarna minder lekker is. Je proeft alleen wel een verschil.Bier kopen bij Misterhop

Dit Amerikaans bier is verkrijgbaar bij Misterhop. Zij verkopen verschillende soorten bier. Op de website kan je ook filteren naar het soort bier dat jij lekker vindt. Geef de kleur van het gewenste bier aan en daarbij ook het soort bier aan. Nog een paar specificaties, zoals het land, alcoholpercentage en prijs. Vervolgens wordt jouw lievelingsbiertje getoond.

Advies over verschillende bieren

Wil je advies over de verschillende soorten Amerikaans bier? Wil je andere soorten bier proberen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Laat je dan adviseren door de bierspecialisten van Misterhop. Zij kunnen aan de hand van jouw wensen een lekkere biersoort voor je uitkiezen. Wacht niet langer en bekijk nu het assortiment met heerlijke biertjes.

https://www.misterhop.com/amerikaans-bier